Az érdekes őri és környékbeli adatok lelőhelye

ŐrLeaks

Ha nem érkezik válasz, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulunk !

2016. szeptember 21. - Őrleaks

Tisztelt Polgármesteri Hivatal!

2016.szeptember 02.-én kelt közérdekű adatigénylésemre nem válaszoltak, a válaszadásra törvényileg előírt határidő letelt. Levelemben kértem, hogy a képviselő testületi jegyzőkönyvek legyenek nyilvánosak és azokat tegyék fel a www.or.hu oldaluk megfelelő menüpontjába.
Mivel levelemre nem válaszoltak, így ismételten kérem Önöket, hogy adatszolgáltatási kötelezettségüknek tegyenek eleget annak érdekében, hogy nyomon tudjuk követni az őri képviselő testület munkáját.
Amennyiben levelemre nem kapok megnyugtató választ, és a kért adatok,jegyzőkönyvek nem lesznek nyilvánosak 2016.szeptember 30-ig a felu weboldalán, úgy  a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fogok fordulni panaszommal.
 
Üdvözlettel:
Sarkadi Ákos
letoltes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr211734323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása