Az érdekes őri és környékbeli adatok lelőhelye

ŐrLeaks

Elértük: pénteki napokon már van csatlakozás Jármi,Őr és Vaja felé a Kraszna Intercitytől !

2017. március 20. - Őrleaks

 

Jármi, Őr és Vaja lakosainak nagy örömére, több éve fennálló problémát sikerült megoldani a közösségszervezés módszerével.

 

Hogy mi is az a közösségszervezés? Amikor az emberek, egy közös ügy mentén összefognak és közösen cselekednek annak érdekében, hogy a döntéshozóknál kikényszerítsék a nekik fontos ügyek megoldását.

 

Így történt ez Őrben is, hiszen a több éve eredményesen működő Mátészalkaleaks csoport sikerein felbuzdulva, Őrben is elkezdtek szerveződni az állampolgárok, és egy masszív közösséget hoztak létre azért, hogy aktívabb társadalmi szerepvállalásra késztessék az őri és környékbeli állampolgárokat.

 

Ennek első hozományaként 2017. március 01-től, már van csatlakozása a Jármiba,Őrbe és Vajára igyekvő embereknek a Budapestről 19 óra 38 perckor Mátészalkára érkező Kraszna Intercitytől a pénteki napokon. Az új busz 19 óra 45 perckor indul.6173 fő részére biztosít komfortosabb életet a közlekedési lehetőségek bővülése.

 

kozoseggszervezes.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6512353929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása